• Fordele

Vi kommer hele vejen rundt

Fordele ved ITR

Opnår kontinuerligt konkurrencedygtige priser og spar tid og penge på ressourcekrævende tenders (Benchmarking)

Sikrer længerevarende samarbejde ved at gøre det muligt for transportør at tilpasse priser til konkurrencen på markedet (Benchmarking)

Får garanti for resultater ved spar først, betal siden. Forfald af resultathonorar for tender service sker først i takt med realisering af resultater således af 1. betaling forfalder først efter 3 måneder efter opstart (Transporttender)

Sikring mod at samarbejde med transportører ikke kører af sporet. Minimum 12 måneders opfølgning med dertilhørende afregningskontrol og resultatudmåling (Transporttender)

Adgang til special software som muliggør håndtering af alle typer tenders, detaljerede resultatanalyser, og som minimerer risici for fejl i analyser i tender og som er ressourcebesparende(Transporttender)

Kendskab til gængse fejltyper og fejlområder. Kontrol helt ned på pristillæg per sending niveau, indhentning af kreditnotaer på vegne af kunden samt afgivelsesrapportering(Fakturakontrol)

Overblik pga. central databaseregistrering, monitorering og løbende opdatering(Ledelsesrapportering)

Erfaring og databasebaseret viden på tværs af transportkunder og transportfirmaer forkorter vejen til at finde konkurrencedygtig løsning(Rådgivning)

Slå egne priser op i 1 og samme fragtkalkulator, som indeholder alle ens aktuelle (og alternative) transportfirmaer og alternative i stedet for af bruge flere fragtkalkulatorer, dvs. 1 for hvert transportfirma(My Calculator)

Løbende opdatering af pristillæg i fragtkalkulator i stedet for kalkulatorer med pristillæg, som er eksklusive, frosset eller ikke opdateret jævnligt(My Calculator)

Skarpere spot tilbud på ad hoc prisforespørgsler sikres ved at sende forespørgsel til 1 sted(ITR) og som videreformidles til 2-3 transportfirmaer i stedet for at spørge 1 og samme person/transportfirma hver gang(Freight Inquiry)

Perspektiver fragtprisstigning/-fald i forhold til konsekvens for virksomhedens omsætning(Impact Calculator)